Ore de vizitare: Miercuri - Duminică 09:00 - 17:00

Evenimente


Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 • Asociația Pași spre Artă a continuat seria întâlnirilor organizate la Muzeul de Artă „Vasile Grigore – pictor și colecționar”. Sâmbătă, 16 septembrie 2017, orele 10,30 s-au dezbătut subiecte legate de viața și opera pictorilor Alexandru Ciucurencu și Corneliu Baba.
  A fost prezentat și un film documentar despre viața și opera sculptorului Ion Irimescu.
  Moderator doamna Irina Anca Zarinschi.

 • „Pași spre artă”, asociație culturală coordonată de doamna Irina Anca Zarinschi a inaugurat seria tururilor muzeelor mici din București cu Muzeul de Artă „Vasile Grigore - pictor și colecționar”, 29 iulie 2017

 • Școala de design interior Șerban oferă cunoștințele necesare pentru a concepe, proiecta și realiza soluții de amenajare a spațiilor interioare care să ofere bună dispoziție, protecție, pace și inspirație. Printre obiectivele înscrise în planul de studii al școlii
  se numără și Muzeul de Artă „Vasile Grigore - pictor și colecționar”

 • Muzeul de Artă „Vasile Grigore – pictor și colecționar”, miercuri 19 iulie 2017, la orele 10,00, a primit vizita unui grup de elevi din raionul Anenii Noi (Republica Moldova), sub îndrumarea prof. Dia Daria Stoicescu, președinta Cercului ASTRA București.
  Tinerii de origine română participă la Tabăra de cultură și civilizație românească „Acasă la noi”, ediția a XXI – a, care vizează cunoașterea Municipiului București. Activitatea a fost organizată de Asociațiunea ASTRA, Despărțământul „Mihail Kogălniceanu” Iași coordonată de doamna prof. Areta Mosu, vicepreședinta ASTRA, Președinta Despărțământului „Mihail Kogălniceanu”, Iași.

 • Prima întâlnire a copiilor de la Grădinița TIC PITIC din București cu Muzeul de Artă ,,Vasile Grigore - pictor și colecționar"

 • Aceasta este tema conferinței susținută de doamna Liliana Radu, vicepreședinta Clubului România - UNESCO, la sediul Muzeului de Artă „Vasile Grigore – pictor și colecționar”, miercuri, 14 iunie 2017.
  Conferința a beneficiat de o ilustrație foarte bogată.

 • Concursul „Treasures Hunt”, desfășurat în cadrul evenimentului Noaptea Europeană a Muzeelor, 20/21 mai 2017 are următorii câștigători, pe care îi așteptăm la sediul muzeului începând cu sâmbătă, 10 iunie 2017.
  Date de contact: telefon 021/2115409; e-mail: muzeul_v_grigore @yahoo.com
  1. Dulercea Andreea
  2. Rădan Octavian
  3. Soare Monica Ioana
  4. Ion Alexia Maria
  5. Grigorescu Denisa
  6. Florescu Ancuța
  7. Șinca Alina
  8. Trandafir Maria – Elisa
  9. Trandafir Andreea
  10. Pavelescu Ema
  11. Pavelescu Toma
  12. Chiriac Daria Maria
  13. Chiriac Rareș Darius
  14. Woinaroski Veronica
  15. Woinaroski Ruxandra
  16. Kluger Daria
  17. Kluger Iulia

 • La Muzeul de Artă „Vasile Grigore – pictor și colecționar”, miercuri, 30 mai 2017 a avut loc întrunirea lunară a Secției Critică a U.A.P. – filiala București.
  La invitația doamnei Mihaela Proca, pictorul Mihai Sârbulescu a vorbit despre cărțile sale: „Jurnal”, „Dosar prolog” și „Despre ucenicie”.
  S-a discutat apoi despre Art Safari și expozițiile sale.
  În final Raluca Băloiu a prezentat expoziția organizată de Muzeul Național Cotroceni în sălile medievale, intitulată : „Aici – Acolo. Artiști din România și Diaspora. Trasee subiective din anii '80 atunci și acum”.

 • La sediul Muzeului de Artă „Vasile Grigore – pictor și colecționar”, joi, 25 mai 2017 a avut loc reîntâlnirea cu Christopher Wood, liderul Australian Studyng Abroad (ASA) însoțit ca de obicei de un grup de turiști din Australia pasionați de cultură și istorie.
  ASA, care în acest an împlinește 40 de ani de la înființare colaborează în România cu Global – Mindscape, companie româno-australiană coordonată de Angelica Iacob (fondator și manager cultural).
  În cadrul acestor trasee de turism cultural propuse pentru România se află inclus de câțiva ani și Muzeul de Artă „Vasile Grigore – pictor și colecționar”.

 • Muzeul de Artă Vasile Grigore – pictor și colecționar a organizat un eveniment special cu ocazia celei de-a 13-a ediții a Nopții Europene a Muzeelor (20/21 mai 2017, orele 17.00-02.00)
  Vizitatorii au fost invitați să descopere colecția pictorului Vasile Grigore, precum și expozițiile temporare Flori de colecție și GENEZA cu Luminița GLIGA – pictură și Ana RUS – sculptură, organizată la Galeria de Artă Anexa 29. Tinerii vizitatori au fost invitați să participe la prezentări ale colecției, la Treasure-hunt (concurs cu premii) și la inițiativa Selfie la Muzeu.

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10